Tijdens een eyelash sytling worden uw eigen wimpers semipermanent gekruld. Bij Skin / Scent wordt er gebruikt gemaakt van silicone pads met verschillende maten. De verschillende maten bepalen de uiteindelijke krul van uw wimpers. De lengte van uw eigen wimpers spelen een rol mee in het proces welke krul maat er gekozen zal worden. Hebben uw wimpers een licht kleur, kies er dan voor om de wimpers ook te verven voor een extra resultaat. De wimpers kunnen ook alleen geverfd worden zonder de lash lift behandeling.

De LashLift & Filler is dé behandeling van het moment. De natuurlijke wimpers worden semi-permanent gekruld. Dit wordt gedaan door middel van verschillende lotions. Het resultaat blijft 6-12 weken zichtbaar. De LashLift groeit namelijk uit met de natuurlijke wimpers. Wanneer u van het optimale resultaat wilt genieten kiest u voor de LashLift in combinatie met de filler. 

Wat is de filler?
De filler is slechts een vloeistof, niks engs dus. 
De originele formule van de filler zorgt er voor dat de microdeeltjes in de filler in de wimpers kunnen door dringen en zich kunnen hechten aan de keratinevezels van de wimpers zelf. De filler bevorderd de vermenigvuldiging van de keratine aanmaak. Het is klinisch bewezen dat de filler de wimpers 24% dikker, langer en voller maakt na drie behandelingen. De filler kan alleen worden toegepast in combinatie met de lashlift. 
Voordelen LashLift & Filler:
- Het blijft gemiddeld 6 weken mooi zitten
- U heeft geen wimper krultang meer nodig.
- De behandeling is geheel pijnloos.
- De ogen gaan meer spreken / lijken groter.
- Geeft een natuurlijke uitstraling. 
- Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
- Bestand tegen water, sauna en zweten
- De wimpers worden 24% dikker door middel van de Filler
- De wimpers hebben nauwelijks nazorg nodig. 

Boek nu!

Snelle levering

Vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden

Exclusieve topmerken

Alles vanuit eigen voorraad

Gratis verzending

Binnen Benelux vanaf €40!

Luxe cadeauservice

Met veel liefde ingepakt!
American Express Apple Pay Google Pay iDEAL Klarna Maestro Mastercard SOFORT Visa