website

Gratis verzending vanaf ‚ā¨40 - Eigen voorraad - Orginele producten - Samples bij uw bestelling

Zoeken

Permanente make-up

Permanente make-up is het inbrengen van pigment, 0.3 tot 0.7 mm, onder de huid. Dit wordt gedaan met behulp van een speciaal apparaat en een wegwerpnaald. Permanente make-up is een alternatief voor vrouwen en mannen die er ten allen tijden verzorgd willen uitzien. Ook is permanente make-up een oplossing voor mensen die een correctie nodig hebben, allergisch zijn voor reguliere make-up, of gebruik willen maken van medische toepassingen, zoals litteken camouflage of dermopigmentatie.

De behandeling

Voortekenen

Eerst neemt u samen met de specialist uw wensen door. De techniek en kleurkeuze worden vastgesteld en de specialist gaat voortekenen, zodat u alvast een impressie heeft van het eindresultaat.

De behandeling

Onder plaatselijke verdoving begint de specialist met de behandeling. U dient zelf Emla zalf mee te nemen. Deze kunt u bij uw huisarts aanvragen. De hele procedure, inclusief overleg, verdoving en de pigmenteren duurt ongeveer twee uur.

Herstel

Gelijk na de behandeling ziet de aangebrachte permanente make-up er wat donkerder uit. De volledige genezing en het herstel van de huid, duurt c.a. drie tot vier weken, dit verschilt echter per behandeld gebied. U krijgt een nazorgkaart en een zalfje mee , welke de herstelperiode en het eindresultaat bevorderd.

Nabehandeling

Permanente make-up vervaagt met de tijd, dat heeft te maken met de pH-waarde van de huid. Dit kan komen door de zon, cosmetische peelings, en zuren in bepaalde crèmes, ook door zwembadwater kan het pigment sneller vervagen, daarom is het aan te raden om de behandeling na een bepaalde tijd te herhalen voor een optimaal resultaat. Dit verschilt echter per persoon na hoelang de behandeling herhaald moet worden.

Inspiratie

Benadruk uw schoonheid met permanente make-up

By Yevgenia Aytas