Microneedling

De behandeling

Met de microneedling pen worden er microperforaties in de huid gecreëerd. Hierdoor wordt de huid uitgedaagd om zich te herstellen en collageen te gaan aanmaken. Het effect van de microperforaties is een versnelde celdeling, waardoor de huid nieuw collageen aanmaakt. Dit kan huidproblemen zoals acne, grove poriën, rosacea, pigment en fijne lijntjes doen verminderen.

Wat kan ik verwachten van de microneedling behandeling?

Als we huidproblemen zoals pigment of acne gaan behandelen, kan de huid rood kleuren en warm aanvoelen. Bij het behandelen van littekens en fijne lijntjes ontstaan miniscule puntbloedingen. De huid wordt direct na de microneedling behandeling gekalmeerd met een verkoelend collageen vliesmasker, waardoor het herstel meteen kan beginnen. Na de eerste microneedling behandeling kan je huid iets gaan vervellen, kleine huidschilfers die je met een scrub mag verwijderen. Al vanaf de eerste behandeling is een verbetering van de huid te zien, die met elke behandeling duidelijker toeneemt.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het beste resultaat wordt bereikt in 4 tot 6 behandelingen. Dit is echter ook afhankelijk van het huidprobleem en de huidverzorging die u thuis gebruikt. Voor een microneedling behandeling is het daarom verstandig om een intakegesprek in te plannen, zodat we een passend advies kunnen geven.

De behandeling duurt ca. 60 minuten en kost €75 euro.

Snelle levering

Vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden

Exclusieve topmerken

Alles vanuit eigen voorraad

Gratis verzending

Binnen Benelux vanaf €40!

Luxe cadeauservice

Met veel liefde ingepakt!
American Express Apple Pay Google Pay iDEAL Klarna Maestro Mastercard SOFORT Visa