Wilt u ook een behandeling die alles aanpakt? Een intensieve reiniging, een boost van actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur én ook nog liften en verstevigen? Dan is de AquaPure behandeling iets voor u! Hieronder leest u wat de behandeling inhoudt.

De AquaPure Peeling

De AquaPure peelt de huid met serums die onder vacuüm de bovenste huidlagen schoonspoelen, de dode huidcellen, onzuiverheden en overtollig talg worden verwijderd door de vacuüm functie. U ziet een gladde, zuivere huid.

De eerste en tweede fase bevatten beide fruitzuren en salicylzuur, die de huid diep reinigen en de dode cellen verwijderen. De fruitzuren minimaliseren pigmentvlekken en hydrateren de huid, terwijl het salicylzuur onzuiverheden verwijdert en een antibacteriële werking heeft.

De derde en laatste fase is een cocktail van vitamines, mineralen en hyaluronzuur die de huid voeden en hydrateren. Het stimuleert de productie van elastine en collageen en beschermt de huid tegen vrije radicalen. Deze fase wordt vervolgens ingeluisd met het volgende handstuk.

*De AquaPeel kan los geboekt worden als aanvulling in de behandelingen van Environ, Image Skincare en Sothys.

Mesotherapie zonder naalden. Actieve ingrediënten in de huid zonder naald!

Met het handstuk elektroporatie wordt de huid gedurende een korte periode tot 500 keer meer doorlaatbaar gemaakt, zodat de opname van actieve ingrediënten sterk wordt verbeterd. Door een elektrisch veld dat gebruikmaakt van pulsen van hoge intensiteit en van korte duur. De microscopisch kleine kanalen die tot de cellen worden geopend, zorgen voor een betere opname van serums en actieve ingrediënten. Daarom zorgt elektroporatie voor een snelle insluizing van actieve ingrediënten in de diepere lagen van de huid en verhoogt hun effectiviteit. De behandeling is geheel pijnloos en prettig.

Iontoforese ‘face fitness’

Bij het volgende handstuk wordt de huid gestimuleerd door een gelijkstroom die de gezichtsspieren aanspannen en de huid liften, het aanspannen van de spieren voelt de klant direct. De iontoforese stimuleert de bloedsomloop, de vernieuwing van de huid en bevordert de lymfedrainage.

Het gezichtscontour en het halsgebied zijn zichtbaar steviger en lijntjes worden verminderd. Bovendien krimpen de poriën en is de huidtextuur gladder en verfijnder. 

koelen / verwarmen

Het koel-/verwarmings handstuk is het vierde en laatste stap in de behandeling.

  • De warmte verbetert de microcirculatie, opent de poriën, helpt de opname van actieve ingrediënten en verhoogt de oxygenatie en de toevoer van voedingsstoffen. Het stimuleert de algehele bloedcirculatie waardoor de opname verhoogd wordt.
  • De kou verstevigt en kalmeert de huid, waardoor roodheid en ontstekingen verminderen. Het vermindert wallen onder de ogen en donkere kringen en verkleint de poriën. Het heeft ook een kalmerend effect op huidproblemen zoals couperose en rosacea.

De AquaPure is het enige huid reinigingsapparaat dat een medisch CE keurmerk heeft.

Indicaties voor de huid:

De behandeling kan op elke huid worden toegepast. Omdat het een intensieve reinigende behandeling is, is het zeer geschikt voor huiden met:

  • Onzuiverheden zoals comedonen(-acne), whiteheads en milia’s (gerstekorrels)
  • Vermoeide, vale en gestresste huid
  • Huiden met een grove structuur. Denk aan poriën, lijntjes en littekens
  • Anti-aging, lifting en versteviging

Frequentie van de behandeling:

Wij adviseren de behandeling 1x per 4 weken. Zo houdt u de huid actief en treedt er verbetering op. Ook kan de behandeling gecombineerd worden als een uitbreiding bij de behandelingen van Environ en Sothys.

Prijzen:

AquaPeel & Anti-Age behandeling : Complete behandeling met een uitgebreide reiniging en peeling. Vervolgens worden er hoogwaardige vitamines, mineralen en hyaluronzuur ingeluisd door middel van elektroporatie (mesotherapie zonder naalden). Daarna wordt de huid gelift en verstrakt door middel van Iontoforese ‘face fitness’. De behandeling wordtafgesloten met een masker naar keuze.

75 min 90 Euro

Snelle levering

Vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden

Exclusieve topmerken

Alles vanuit eigen voorraad

Gratis verzending

Binnen Benelux vanaf €40!

Luxe cadeauservice

Met veel liefde ingepakt!
American Express Apple Pay Google Pay iDEAL Klarna Maestro Mastercard SOFORT Visa