Kennis, passie en kwaliteit zijn onze 3 kernwoorden.

Stap bij ons binnen en komt terecht in een prachtig huis van schoonheid. Samen met een team van professionals worden al uw wensen vervuld.

Veroorloof het uzelf om er altijd mooi uit te zien en benadruk uw natuurlijke schoonheid met permanente make-up."

Yevgenia Aytas - PMU & Beauty expert

De oprichtster Yevgenia Aytas, is al 16 jaar de grootste naam in de permanente make-up wereld. Startte haar bedrijf als een kleine salon aan huis. Al snel werd ze te groot en moest ze uitbreiden naar het pand waar ze vandaag de dag nog altijd te vinden is. Ook voorziet ze de ongelooflijk mooie branche van nieuwe specialisten in de academy.

Stap in onze wereld van ‘onzichtbare schoonheid’.

  • Permanente make-up
  • Diverse schoonheidsbehandelingen oa. microneedling & carbon peeling
  • Schoonheidsbehandelingen met Environ, Image Skincare en Sothys
  • Wax salon
  • Brow/lash studio
  • Tattoo verwijdering dmv diverse methodes > Laser & IQ remover

Naast de passie voor alles wat met de huid te maken heeft is er een onmisbaar ‘continent’ aan de wereld toegevoegd en vandaag de dag bij niemand meer weg te denken ; Cosmetica!

Samen met haar man Haldun Aytas een organisch skincare merk opgezet genaamd ‘Yesthetica’, een 100% organisch skincare merk met diverse prachtige oliën die op de meest exclusieve manier verkregen zijn en worden gebruikt door trouwe klanten die alleen ware resultaten willen zien.

Ook is de oversteek gemaakt van ‘onzichtbare schoonheid’ naar ‘onzichtbare accessoires’ Namelijk geuren! U kunt bij ons de meest prachtige creaties komen waarnemen. Niche parfums uit het topsegment.

Montale - Mancera - Carner Barcelona - Alexandre J - Beso Beach - Atelier des Ors - Philly & Phill

De reis eindigt niet voor u bent gestrand bij uw persoonlijke verlangen,  de beste versie van uzelf met een beetje hulp voor het onzichtbare maar niet onzichtbaar voor uzelf!