Een betoverend verhaal over parfum en reizen vindt een manier om iemands leven een andere wending te geven. Het is een ontmoeting in een eeuwige ervaring voor de zintuigen.

De wereld is een wijde plek.

Wanneer het specifieke individuen uitkiest om elkaar op een specifieke tijd op een specifieke plaats te ontmoeten, zijn deze personen waarschijnlijk gebonden aan een doel of een missie. Een kwestie van energie of gemoedstoestand, ze worden samengebracht om gemeenschappelijke waarden, ideeën of ambities te delen. Deze waarheid is door de eeuwen heen ontelbare keren bewezen en heeft de geschiedenis getekend met de mooiste verhalen over passies en dromen die uitkomen.

Er wordt gezegd dat  vier verschillende ontdekkingsreizen begonnen die één ding gemeen hadden: passie voor parfum. Gespecialiseerd in verpakkingsontwikkeling, ontwerp, verkoop en marketing, en geuren, waren de vier experts elk op een zakelijke missie waarbij ze enkele antwoorden moesten vinden in de wereld van de parfumerie.

Om de een of andere reden koos het leven ervoor dat ze elkaar tijdens hun reizen ontmoetten. Naast hun avonturen onderweg, wisselden de reizigers verhalen uit over passie en levenslange kennis in parfums, en bespraken ze toekomstige projecten en ambities waar ze de hele nacht wakker van lagen. Parfumerie was het belangrijkste onderwerp op tafel, totdat het woord "Orens" werd uitgesproken.

"Orens"

“Orens” stond op de bucketlist van elke echte reiziger, en onze vier heren maakten hierop geen uitzondering. Er beweerde een geheime tuin te zijn die bekend staat om zijn verbazingwekkende zuilen die eeuwen terug dateren, evenals zijn ongeëvenaarde selectie van zeldzame bloemen en mystieke planten, werd het verre Orens gezocht door vele nieuwsgierige geesten, maar slechts door weinigen bereikt.

De volgende dagen op de weg onthulden de reizigers tekenen die ze niet konden negeren. Ze hadden het gevoel dat hints van mysterieuze Orens hun kant op kwamen in de meest willekeurige vormen. Of het nu ging om gevaarlijke aanwijzingen die ze op de meest onverwachte plaatsen vonden of verhalen die hen tijdens verschillende ontmoetingen werden verteld, de stukjes van de Orens-puzzel vielen samen en beelden van die tuin en zijn pilaren kregen vorm in de hoofden van de reizigers. Overweldigd door inspiratie konden ze niet wachten om hun opwindende ontdekkingen en hun liefde voor geuren met de wereld te delen.

Dit is hoe ze besloten om hun knowhow en passie voor de parfumindustrie te combineren om "Orens" in een fles na te bootsen.

Een fles die niet alleen eer zou brengen aan de fascinerende wereld van de parfumerie, maar ook aan een plek waar ze zo naar verlangden en die met zijn eigenheid en charme duizenden mensen heeft geïnspireerd.

Een fles die, door middel van een uitzonderlijke mix van geuren, een unieke reis rond de wereld zou maken met al zijn geuren en smaken die de vier reizigers leefden en koesterden.

De collecties

Orens heeft twee geur collecties: BOUZI en KADOU. Beide collecties bestaan uit vier verschillende geuren.

BOUZI – Collectie

Onderweg kwamen de reizigers verschillende borden tegen ze konden het niet negeren. Ze hadden het gevoel dat hints van mysterieuze Orens hun kant op kwamen, zoals in een spel om aanwijzingen te verzamelen. De Bazi-collectie is een eerbetoon aan de eerste hint die werd gevonden onder een oud prieel met een ruitpatroon op het plafond.

De collectie biedt een breed spectrum aan onderscheidende en boeiende noten: van zoete vleugjes frambozen tot sporen van een delicate roos die zich gracieus vermengt met gember, vanille en wierook om allure en originaliteit te garanderen.

De geuren uit de BOUZI collectie:

  • Undea Des Iles
  • Sabil Nocturne
  • Utaki Sacré
  • Serr d’Eden

KADOU – Collectie

De Kadou-collectie is een eerbetoon aan de verschillende bloemen die in de magische Orens-tuin te vinden waren. Gesneden met de roos, koningin der bloemen, als hoofdsymbool.

De Kadou-collectie is een levendig bloemenboeket dat u meeneemt op een mystiek pad door de tuin waar een nobele iris en een verlegen lelietje-van-dalen zich vermengen met een delicate roos, en waar ceder- en sandelhout harmoniëren met patchouli om een geheimzinnige oriëntaalse weerspiegeling te geven identiteit die lijkt te zijn ontsnapt uit Eden.

De geuren uit de KADOU collectie

  • Yama Rouge
  • Callis Subtile
  • Silenda d’Ecume
  • Moiré de Kalha

Snelle levering

Vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden

Exclusieve topmerken

Alles vanuit eigen voorraad

Gratis verzending

Binnen Benelux vanaf €40!

Luxe cadeauservice

Met veel liefde ingepakt!
American Express Apple Pay Google Pay iDEAL Klarna Maestro Mastercard SOFORT Visa