Wat is Cryolipolyse?
Cryolipolyse: Deze koude techniek is hèt nieuwe wapen tegen allerlei vetrandjes die niet meer welkom zijn. De Body-Wizard Duo is een innovatieve Freezesculpting machine, die is ontwikkeld na de ontdekkingen dat vetcellen niet tegen temperaturen beneden 8 graden Celsius kunnen. Dan sterven ze namelijk af.
 
Hoe voelt de behandeling?
Cryolipolyse wordt ook wel FreezeSculpting genoemd. Tijdens de behandeling wordt er een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid door de behandelkop/applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt 3 minuten opgewarmd om de vetcellen los te maken waarna het gericht gekoeld zal worden. Dit kan in het begin erg koud aanvoelen, maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen en overgaan. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, met hun telefoon spelen of een dutje doen. In slechts één uur kunnen maximaal vier lichaamslocaties behandeld worden.
 Body wizard duo cryo vetbevriezingBehandelkop in koeling modus

Veilige en geleidelijke omvang afname
Daarbij is Cryolipolyse een volledig veilige en pijnloze, maar bovenal definitieve behandelmethode om met vetcellen af te rekenen.
Het woord Cryo is Grieks en betekend kou. Dus vetcellen verwijderen door middel van kou. Tijdens een kuur van 3 behandelingen kan men wel 10 centimeter omvang verliezen, dat is toch 2 kleding maten.
Doordat de Body-Wizard Duo eerst het gebied gaat verwarmen en daarna pas koelen, krijgt een vetcel een nog hardere koude klap te verwerken ‘het schrik effect’ oftewel een thermische shock.

 

Resultaten van de Cryolipolyse behandelingen met de Bodywizard-Duo
Body wizard duo cryo vetbevriezing
Het effect van Cryolipolyse op het lichaam.
De Bodywizard-Duo werkt op basis van koudetherapie, de vetcellen gaan we koelen tot ongeveer 2*C. Onze vetcellen zijn erg gevoelig voor kou en sterven na de behandeling een natuurlijke celdood. Doordat de omliggende cellen zoals huidcellen en spiercellen geen last van deze koude therapie hebben, werkt het niet op hen.

 

De behandeling met de Bodywizard-Duo duurt slechts 60 minuten en geeft een blijvend resultaat. Het resultaat kunnen we na enkele weken meten. De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 8 tot 16 weken zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met afvoeren van de afgebroken vetcellen.

 

Het is een pijnloze behandeling, snel en voor u een uiterst betaalbaar vergelijkbare behandeling ten op zichtte van andere methodes. Het is het allernieuwste op het gebied van Cryolipolyse.

 

Body wizard duo cryo vetbevriezing
De effecten op het lichaam
 • verbetering van de doorbloeding gevolgd door de verwijdering van vetcellen
 • verwijdering van lokale panniculose (cellulite)
 • vermindering van de vetcellen ter plekke
 • her-modellering van het lichaam
Body wizard duo cryo vetbevriezing

 

Hoe voelt dat nu, die cryo?
Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het  gebied geplaatst, waarna de huid met een vacuüm-kop wordt “opgezogen”. Tijdens de behandeling kan u kort een trekkend gevoel ervaren, waarna het gebied meteen gericht wordt gekoeld, dit trekkende gevoel zal  binnen 15 minuten verdwijnen. Veel mensen gaan tijdens de behandeling lekker een boek lezen, internetten of een dutje doen.

 

Waar gaat dat behandelde vet naar toe?
Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (“bevroren”), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug. Na het 18e levensjaar maken wij ook geen nieuwe vetcellen meer aan.

 

Welke zones kunnen we dan behandelen?
 • Heupen
 • Buik
 • Rug
 • Love handles
 • Billen
 • Benen binnenkant -en buitenkant
 • Knieën
 • Taille
 • Maagstreek
 • Kin/onderkin

 

Voor wie is deze behandeling geschikt?
De cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen. De cryolipolyse behandeling is niet bedoeld om mee af te vallen, maar om de vetlaag van het lichaam te verminderen, waardoor alles wat strakker wordt.

 

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?
De meest resultaten zullen na een periode van 8 tot 16 weken zichtbaar zijn, daarna blijft het lichaam zeker nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Het is per persoon verschillend hoeveel cryolipolyse behandelingen er nodig zijn. Dit hangt natuurlijk af van uw lichaam en uw vetpercentage. Daarom is er altijd een intake voordat wij kunnen vaststellen wat het aantal geschatte behandelingen gaat worden. Er wordt ook gekeken naar het volume van het te behandelen lichaamsdeel. Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Deze periode heeft de huid ook nodig om weer rustig te herstellen en het effect uiteindelijk groter te laten worden. Tijdens de behandeling kunt u gewoon iets doen wat u zelf wilt. Na de behandeling kunt u gewoon uw dagelijkse bezigheden weer oppakken. Wij adviseren afhankelijk van onder andere uw levensstijl gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar.

  

Wij hebben momenteel een leuke actie:
Nu: eerste kop/plaatsing van €175,- voor €98,-. Boek een gratis intake voor meer informatie.

 

 Veel gestelde vragen

 • Zijn de vetcellen die “bevroren” zijn definitief weg? … Ja, deze voert het lichaam op een natuurlijke manier af.
 • Is het veilig op de lange termijn?… zeker, deze methode geeft lange termijn resultaten zonder operaties.
 • Moet ik op dieet om te voorkomen dat het terugkomt?… Een gezonde leefstijl erop nahouden is altijd aan te raden.
 • Er zijn meer behandelmogelijkheden, hoe maak ik mijn keuze? … door bij ons een intakegesprek aan te vragen en zelf af te wegen wat voor u goed voelt.
 • Wat maakt de Body-Wizard Duo zo speciaal?… door de 4 separaat in te stellen koppen kunnen zelfs 4 afzonderlijke plaatsingen in 1 uur behandeld worden. Hierdoor is de Body-Wizard Duo uitermate geschikt voor het behandelen van meerdere locaties tegelijk en duo behandelingen. Ook is het 3 min. opwarmen van de cellen tot +40°C op het te behandelen gebied uniek. Daarna start het koelen tot max. -11°C.
 • Wat kost een cryolipolyse behandeling?… tijdens het intakegesprek rekenen wij dit voor u uit.