Ambachtelijke Parfums uit Florence

Bois 1920 is een merk van ambachtelijke parfums uit Florence dat de passie van de familie Galardi uitdrukt voor de kunst van het parfum maken - die van de ene generatie op de andere wordt doorgegeven.

Het verhaal begon allemaal in 1920 toen de grootvader Guido Galardi begon te experimenteren, de eerste formules in zijn kleine werkplaats in Florence. Hij begon met het verzamelen van de "Spigo" (lavandelbloemen) die rijpen op de Florentijnse heuvels. Zijn streven vermengt verschillende expressieve kenmerken: essentiële oliën, geuroplossingen, geparfumeerde zakjes.

Al deze kenmerken inspireren en vormen het merk Bottega Italiana Spigo 1920 (BOIS 1920) dat in de loop der jaren een wereldwijd belang verwerft, samen met erkende beloningen. In 2012 werd Bois 1920 bij de FiFi Awards (de Oscars van de parfumerie) in New York geselecteerd als een van de vijf beste olfactorische uitdrukkingen.

Vandaag vertegenwoordigt Bois 1920 de toegevoegde waarde in de niche-parfumsector en speelt een actieve rol in de richting van nieuwe olfactorische versies die moeten worden verkend en gedragen. Een rol die onze zintuigen boeit, inspireert en harmoniseert.

Elke creatie is een alchemie, uniek in zijn sensatie, afkomstig uit een oude parfumcultuur, die is gericht op de uitmuntendheid van rauwe materialen voor het maken van nieuwe, kostbare versies. Deze geuren worden gekenmerkt door de uiterste nadruk op het geurkarakter van de essenties, bedacht om aanhoudend mee te gaan.

DE AANDACHT VOOR DETAILS

Fundamentele filosofie van het merk, dat kenmerkt, maakt uniek en identificeert zichzelf. Elke geur van de Bois 1920-collectie verwacht een vakkundige en nauwkeurige studie en het resultaat is het resultaat van ideeën en verbeeldingen, concepten materialisatie, planning. Op basis van deze primaire uitgangspunten moet elk onderdeel, dat het eindproduct vormt, onderscheidt en verrijkt, als een kunstwerk worden beschouwd.

DE FLES

Licht, kleur en vorm gecombineerd creëren unieke flacons dankzij de vaardigheden van ambachtelijke glasmakers. Gezandstraalde, gelamineerde en geverfde flessen creëren een exclusieve, levendige collectie die het echte made in Italy benadrukt.

DE DOOS

De doos, versierd met zijn unieke gouden frames en afgewerkt met details en kleuren, is een eerbetoon aan de creativiteit en passie die achter elk product schuilgaan. De aandacht voor details maakt de dozen uniek in termen van kenmerken en verfijningen, wat het belang van het merk Bois 1920 in de niche-parfumsector verhoogt.

DE DOPPEN

De doppen, van de intense essentie van het hout tot de glans van het chroom, sieren de flessen harmonieus voor een perfecte combinatie tussen schoonheid en elegantie. Elk stuk, versierd met het logo, verrijkt de uniciteit en de persoonlijkheid van elke Bois 1920-geur.

Bekijk de collectie

Snelle levering

Vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden

Exclusieve topmerken

Alles vanuit eigen voorraad

Gratis verzending

Binnen Benelux vanaf €40!

Luxe cadeauservice

Met veel liefde ingepakt!
American Express Apple Pay Google Pay iDEAL Klarna Maestro Mastercard SOFORT Visa