website website

Gratis verzending vanaf €40 - Eigen voorraad - Orginele producten - Gratis samples bij uw bestelling

Zoeken

Gratis luxe cadeauverpakking

Waarom is SPF zo belangrijk?

Deze vraag wordt vaak gesteld, en het is helaas is het voor veel mensen nog ongebruikelijk om een spf in de dagverzorging op te nemen.. Wist u dat een dagcreme met beschermings filters tot 80% van de huidveroudering tegen gaat?  

Het zonnetje, vaak maakt of breekt het onze dag.. Nu we richting de lente dagen gaan, gaan we de zon vaker zien. Veel mensen beginnen dan gelukkig wel te smeren, maar waarom is het dan toch belangrijk om uw huid te beschermen tegen de UV-Stralen als de zon niet schijnt?

De UV sterkte wordt aangeduid in de UV-index, dit is de mate waarin de UV stralen de aarde bereiken, nu rond deze periode is dat variërend tussen de één en twee en op een zonnige dag tussen de drie á vier. Deze stralen bereiken ook uw huid. Ook al verbrand u niet, de stralingen brengen wel degelijk schade aan in uw huid. De stralingen breken namelijk het collageen af en het versuikert de elastinvezels in de huid. Deze zorgen uiteindelijk voor de stevigheid en elasticiteit van uw huid.

Om nog maar te zwijgen over het blauwe licht. We zien het steeds vaker voorbij komen, een bril om uw ogen te beschermen voor allerlei beeldschermen. Maar, net zoals het zonlicht schade aanbrengt, doet het scherm dat ook. Het blauwe licht is een onzichtbare straling die heel diep in uw huid terecht komt en zo uw gezonde cellen vervuild en verstoord.

Door u niet goed in te smeren kunnen de stralingen zorgen voor huidveroudering, pigmentvlekken, verslapping, een grauwe uitstraling, een droge huid of juist acne en in een verder stadium zelfs huidkanker. Door te kiezen voor een dagverzorging met een beschermingsfactor gaat u al preventief werken tegen de huidveroudering. De aller grootste speler in uw skincare regime.

De dagverzorging-lijn van IMAGE Skincare zijn volwaardige gezichtscrèmes met spf, die voor hydratatie en voeding zorgt of juist voor een matterend effect. Er is een SPF en een BLUELIGHT-filter aan toegevoegd, zo bent u goed bezig voor het tegengaan van huidveroudering en het houdt uw huid in optimale conditie.

Bekijk hieronder de dagverzorging van Image Skincare met SPF erin verwerkt.

Reviews worden eerst goedgekeurd voordat ze zichtbaar worden gemaakt.