Huidlifting zonder plastische chirurgie - 4D HIFU

Als het verouderingsproces langzaam zichtbaar begint te worden kunnen diverse technieken en behandelingen toegepast worden. Eén van de technieken die daar gebruikt voor kan worden is met de 4D HIFU facelift.
Huidlifting zonder plastische chirurgie - 4D HIFU - Skin / Scent

Als het verouderingsproces langzaam zichtbaar begint te worden kunnen diverse technieken en behandelingen toegepast worden. Eén van de technieken die daar gebruikt voor kan worden is met de 4D HIFU facelift. Met de 4D HIFU facelift behandeling worden er chirurgische resultaten bereikt zonder de downtime of herstelperiode. Lees verder wat het is en hoe de behandeling wordt uitgevoerd!

WAT IS 4D HIFU ?

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Laten we kijken naar High Intensity, omdat we over geluidsgolven praten komt er energie vrij, wat de huid ontvangt als warmte. Focused Ultrasound, hier ontstaat een punt waar de energie samenkomt en het geconcentreerd is. Als we het samenvatten krijgen we: geconcentreerde energie punten die in de gewenste huidlagen terecht komen.

WAT DOET 4D HIFU IN DE HUID?

Nu we weten waar 4D HIFU voor staat gaan we kijken naar werking in de huid. De energie-pulsen die afgegeven worden zijn afhankelijk van de opzetstukken. De opzetstukken zijn: 4,5 mm, 3 mm of 1,5 mm, het aantal mm staat voor hoe diep we werken in de huid. De energie-pulsen raken de collageencellen en veroorzaakt een ‘krimp’-effect in de huid. Het krimp effect zorgt voor directe stevigheid en lifting. Dit zorgt voor ongeveer 20% van het eindresultaat en is direct zichtbaar na de behandeling.

Omdat er met verschillende dieptes gewerkt wordt kunnen we zeer diep in de huid te werk gaan. Het zet collageen aan tot vernieuwing en herstel. Het herstelproces, wat zorgt voor het resultaat, duurt ongeveer 6 maanden. De eerste resultaten worden zichtbaar na 2/3 maanden. Collageen is een essentieel eiwit in het menselijk lichaam en zorgt voor stevigheid in botten en weefsels, onder andere de huid. Door de tijd heen, wat zichtbaar wordt in het verouderingsproces, neemt de collageen aanmaak af. De behandeling dwingt de huid tot nieuw collageen aanmaak waardoor huidverbetering zichtbaar wordt.

DE BEHANDELING

Om een beeld te schetsen van de effectiviteit van de behandeling is het noodzakelijk om te weten dat de huid ongeveer 5 mm dik is, met uitzondering van het oogcontour. Het apparaat heeft diverse dieptes waarmee we werken. De 4,5 mm opzetstuk bereikt de SMAS-huidlaag. De SMAS-laag, Superficial Musculo Apneurotic System, is de diepst gelegen huidlaag, Nederlands vertaald is het; onderhuids bindweefsel. In de loop van de jaren neemt de dikte van de SMAS-laag af waardoor volume en contour-verlies zichtbaar wordt. Tijdens een chirurgische ingreep wordt de SMAS-huidlaag strak getrokken.

Door te werken met diverse dieptes: 4,5 mm, 3 mm en 1,5 mm, worden er meerdere lagen in de huid specifiek behandeld. De behandeling is veilig, effectief en zonder een nadelige herstelperiode.

RESULTAAT 

De huid wordt gelift, verstrakt en lijnen en rimpels worden minder diep of verdwijnen. Uw lichaam doet zelf het werk, vandaar dat er geen invasieve methodes aan te pas komen. Het resultaat blijft zichtbaar voor 1-2 jaar. De behandeling kan 2-4 keer per jaar uitgevoerd worden. Het resultaat van de behandeling is afhankelijk van leefwijze, conditie van de huid, en de leeftijd.

 WAT KAN ER BEHANDELD WORDEN?

- Voorhoofd & fronsrimpel. De huid wordt gelift en lijnen worden minder of verdwijnen

Wenkbrauw lift & bovenoogleden. De wenkbrauwen worden gelift, u ziet er uitgerust uit en de bovenoogleden worden verstrakt

Kraaienpootjes & onderoogleden. De mimiek rondom de ogen die kraaienpootjes veroorzaken wordt zachter, lijnen worden minder zichtbaar en de huid wordt gelift. De onderoogleden-huid wordt verstrakt en de oogcontouren komen zichtbaar naar voren.

Wangen. De plaats waar het volumeverlies zichtbaar wordt. Omdat de huid langzaam verslapt door het verlies van collageen. Na de behandeling komt er meer volume terug en de contouren worden strakker.

- Neus/lippen plooi & mond. Veroudering is goed zichtbaar als er lijntjes ontstaan bij de mond-zone. De behandeling verstrakt de huid en maakt lijntjes en rimpels zachter of ze verdwijnen.

Kaaklijn & onderkin. Door volumeverlies en verslapping worden de contouren minder zichtbaar. De behandeling brengt stevigheid en volume terug in het gelaat. Het gelaat ziet er zichtbaar gelift uit en jonger.

- Hals. De hals-huid heeft een andere structuur als de huid van het gelaat, vandaar dat deze anders verouderd. De behandeling lift de huid, strijkt de huid glad en geeft weer volume aan de huid.

- Decolleté. De lijnen in het decolleté komt vaak door de nachtrust en het gewicht van de borst. De behandeling versterkt de huid en stimuleert de collageen aanmaak. Lijnen worden minder diep of verdwijnen.

Wilt u meer informatie over de behandeling, of een gratis intake? Neem dan gerust contact met ons op! 

0 comments

Snelle levering

Vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden

Exclusieve topmerken

Alles vanuit eigen voorraad

Gratis verzending

Binnen Benelux vanaf €40!

Luxe cadeauservice

Met veel liefde ingepakt!
American Express Apple Pay Google Pay iDEAL Klarna Maestro Mastercard SOFORT Visa