Het 'Step-Up' Systeem van Environ Skincare

Het 'Step-Up' Systeem van Environ Skincare - Skin / Scent
Stapsgewijze Huidverbetering

Environ Skincare, opgericht door de gerenommeerde Zuid-Afrikaanse plastisch chirurg Dr. Des Fernandes, heeft een unieke en wetenschappelijk onderbouwde benadering van huidverzorging ontwikkeld. Een van de opvallende kenmerken van Environ is het innovatieve 'Step-Up' Systeem, dat de geleidelijke en gecontroleerde toediening van vitamine A en andere actieve ingrediënten in hun producten mogelijk maakt. Dit systeem is ontworpen om de huid te laten wennen aan de krachtige ingrediënten en om de gezondheid en uitstraling van de huid op lange termijn te verbeteren.

Hoe werkt het 'Step-Up' Systeem?

Het 'Step-Up' Systeem van Environ is gebaseerd op het idee dat de huid, net als het lichaam, behoefte heeft aan aanpassing en geleidelijke verhoging van actieve ingrediënten om de beste resultaten te bereiken zonder overmatige irritatie. Het systeem is opgebouwd uit verschillende niveaus, waarbij elk niveau een productserie vertegenwoordigt met een specifieke concentratie vitamine A.

1. Begin met Stap 1: Wanneer je begint met Environ Skincare, word je aangemoedigd om te beginnen met Stap 1. Deze producten bevatten een lagere concentratie vitamine A en andere actieve ingrediënten, waardoor je huid kan wennen aan de formules.

2. Verhoog geleidelijk: Na verloop van tijd, meestal elke 1-2 maanden, kun je overstappen naar het volgende stapniveau, bijvoorbeeld Stap 2. Deze producten hebben een hogere concentratie vitamine A en bieden krachtigere resultaten.

3. Blijf vooruitgaan: Het proces gaat door, waarbij je de niveaus blijft verhogen naarmate je huid meer gewend raakt aan de actieve ingrediënten. Dit geleidelijke proces minimaliseert het risico op huidirritatie.

Wat zijn de voordelen van het 'Step-Up' Systeem?

Het 'Step-Up' Systeem van Environ heeft meerdere voordelen:

1. Veilige aanpassing: Het systeem minimaliseert de kans op huidirritatie die vaak wordt geassocieerd met producten met hoge concentraties vitamine A.

2. Langdurige resultaten: Het langzame opbouwproces zorgt voor blijvende verbeteringen in de huidtextuur, teint en gezondheid.

3. Gepersonaliseerde huidverzorging: Het systeem kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elk individu, waardoor gepersonaliseerde huidverzorging mogelijk is.

4. Verhoogde doeltreffendheid: Naarmate de huid gewend raakt aan hogere concentraties vitamine A, worden de resultaten van de huidverzorgingsproducten geoptimaliseerd.

Het 'Step-Up' Systeem van Environ Skincare heeft de huidverzorgingsmarkt getransformeerd door de nadruk te leggen op de geleidelijke en gecontroleerde toepassing van vitamine A en andere actieve ingrediënten. Dit resulteert in een gezondere, stralende huid met minder risico op ongewenste bijwerkingen. Het systeem benadrukt het belang van geduld en consistentie bij het bereiken van optimale huidverbetering. Als je geïnteresseerd bent in Environ-producten, is het raadzaam om eerst contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij het juiste 'Step-Up' niveau te bepalen voor jouw huidtype en behoeften.

0 comments

Snelle levering

Vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden

Exclusieve topmerken

Alles vanuit eigen voorraad

Gratis verzending

Binnen Benelux vanaf €40!

Luxe cadeauservice

Met veel liefde ingepakt!
American Express Apple Pay Google Pay iDEAL Klarna Maestro Mastercard SOFORT Visa