Environ musthaves voor de voor de vochtarme/trekkerige huid

Environ musthaves voor de voor de vochtarme/trekkerige huid - Skin / Scent

Vita-complex super moisturiser

Met stipt op nummer 1 de Vita-complex super moisturiser; een heerlijk romige crème die de huid voorziet van comfort. De crème bevat hydraterende en verzachtende ingrediënten welke voor iedereen toepasbaar is en toegevoegd kan worden in ieder Environ-ritueel. Voelt uw huid trekkerig aan of heeft u behoefte aan een vollere crème? Kies dan voor de Super Moisturiser. Dit product bevat geen vitamine A en daarom is het een toevoeging.

Alpha Hydroxy Night Cream

Op nummer 2 de Alpha Hydroxy Night Cream. Een specifieke nachtcrème welke onder het vitamine A serum wordt aangebracht. De crème hydrateert de huid, de vitaminen die erna worden aangebracht worden vele malen beter opgenomen omdat ze meeliften met de zuren en zorgt voor een mooi egale huidtextuur. De crème is op basis van melkzuur en glycolzuur, hierdoor kan de crème tintelen bij het aanbrengen, echter is de crème geen peeling omdat de PH-waarde niet zo laag is waardoor de crème hydraterend werkt. Reinig de huid, breng de toner aan en vervolgens de Alpha Hydroxy Night Cream. Laat de crème 5 minuten intrekken en ga verder met het gebruikelijke vitamine A serum. Gebruik de Night Cream ongeveer 2-3 keer per week.

Vita-Antioxidant Hydrating Oil Capsules

Op nummer 3 en favoriet bij vele de Vita-Antioxidant Hydrating Oil Capsules hydraterend door de olietextuur en verrijkt met een hoge concentratie vitamines zoals; vitamine A, vitamine C en E. Voor iedereen die liefhebber is van oliën op de huid is dit product onmisbaar in het badkamerkastje. Gebruik naar behoefte en breng de olie als laatste stap aan in het avondritueel.

HA Intensive Hydrating Serum

Last but not least het HA Intensive Hydrating Serum! Perfect serum voor huiden die last hebben van droogtelijntjes en de welbekende ‘glow’ missen door hydratatie tekort. Het serum is op basis van de bekende werkstof; Hyaluronzuur welke tot 300 keer zijn eigen gewicht in vocht vasthoudt. Het serum plumpt en hydrateert tot in de diepste huidlagen en maakt de huid zichtbaar voller. Gebruik het serum in combinatie met de Cosmetic Roll-CIT voor de beste resultaten. Gebruik de roller vanaf vitamine A stap 3.

0 comments

Snelle levering

Vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden

Exclusieve topmerken

Alles vanuit eigen voorraad

Gratis verzending

Binnen Benelux vanaf €40!

Luxe cadeauservice

Met veel liefde ingepakt!
American Express Apple Pay Google Pay iDEAL Klarna Maestro Mastercard SOFORT Visa