Een vernieuwend merk in de parfumerie

Een vernieuwend merk in de parfumerie - Skin / Scent

OJAR is een samensmelting van geuren uit het Oosten en het Westen. Gemaakt als een statement van moderniteit en traditionele harmonie. Het merk brengt een eerbetoon aan de kunst en rituelen van het maken van parfums uit het Midden-Oosten.

OJAR komt van het woord HOJARI, dat algemeen wordt beschouwd als de beste kwaliteit wierookhars ter wereld en wordt aangetroffen in het Dhofar-gebergte in Oman. Het assortiment bestaat uit zes verschillende collecties, elk drie geuren. Elke geur heeft een parfum versie (15 ml) en absolute versie (20 ml). De zes collecties zijn: Rose, Musk, Honey, Sandalwood, Oud en Frankincense. 

De absolute is een parfumolie, hierdoor blijft deur nog langer ruiken op uw huid. Het ontwerp van de flacons zijn iconisch. Het is een dubbele dop waardoor uw parfumgebruik naar een ongekend niveau wordt getild. OJAR is het enige merk ter wereld wat gebruik mag maken van de unieke olie dop. Schud de flacon met de kop naar beneden en rol hem met cirkelvormige bewegingen op specifieke huidgebieden. Om meer te doseren, schroeft u het onderste deel van de dop los en gebruikt u de glazen staaf.

OJAR parfum

De parfum is compleet met gratis accessoire, een unieke ring voor laagjes om aan elkaar te koppelen en twee of meer geuren te combineren. Oefen het Midden-Oosterse ritueel van geurlagen en creëer je kenmerkende geur. De parfum van OJAR wordt gebruikt als een touch-up voor de Absolute. Bij de geur ontvangt u een gratis laagjesring. Met de laagjesring kunt u twee of meer geuren aansluiten om de geuren te combineren. Oefen het Midden-Oosterse ritueel van geurlagen en geef je Absolute een boost.

OJAR Parfumr

Een vernieuwend merk, wat uw hart gaat stelen.  

0 comments

Snelle levering

Vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden

Exclusieve topmerken

Alles vanuit eigen voorraad

Gratis verzending

Binnen Benelux vanaf €40!

Luxe cadeauservice

Met veel liefde ingepakt!
American Express Apple Pay Google Pay iDEAL Klarna Maestro Mastercard SOFORT Visa