website

Gratis verzending vanaf ‚ā¨40 - Eigen voorraad - Orginele producten - Samples bij uw bestelling

Zoeken

Sothys behandelingen

Sothys staat al meer dan 70 jaar voor knowhow en kwalitatief hoogwaardige concepten op het gebied van huidverzorging, zowel voor de man als de vrouw.

Voor alle huidproblemen heeft Sothys een oplossing. Onafhankelijke wetenschappelijke testen tonen de werkzaamheid van alle producten en behandelingen aan. De testen worden in-vitro en op personen uitgevoerd en niet op dieren. Tevens is Sothys hypoallergeen.

Kortom Sothys biedt u een verzorgd, fris en stralend uiterlijk. De exclusieve methode, Digi-Esthétique massage ontwikkeld door Sothys, om de doeltreffendheid van de behandelingen te versterken. Dit is een manuele methode die bestaat uit een combinatie van digitopressie, modelage en drainage. U ervaart een diepe ontspanning en verbetert de opname van actieve bestanddelen. Deze effectieve en zeer ontspannende massage wordt uitgevoerd bij onze instituut behandelingen.

Met de Cosmeceutische, wetenschappelijk onderbouwde werkstoffen van Sothys, heeft u na 1 behandeling al onmiddellijk zichtbaar resultaat. De werkstoffen werken als een medicijn, snel, sterk , langdurig en gaan diep de huidlagen in.

 

Klink op de behandelingen voor meer informatie!