Vetbevriezing

"Bevries het vet, omarm je beste zelf!"

Ontdek Cryolipolyse bij Skin / Scent - de niet-invasieve manier om lokaal vet te verminderen. Geniet van een comfortabele behandeling met geleidelijke resultaten. Welkom bij een slankere, zelfverzekerde jij!

Boek nu

Introductie

Cryolipolyse, ook wel bekend als 'vetbevriezen' in de volksmond, is een niet-chirurgische cosmetische behandeling die wordt gebruikt om vetcellen in specifieke delen van het lichaam te verminderen. Het werkt door lage temperaturen te gebruiken om vetcellen te bevriezen, waardoor ze beschadigd raken en op natuurlijke wijze door het lichaam worden afgevoerd. Tijdens de behandeling wordt een speciaal apparaat op het te behandelen gebied geplaatst, en dit apparaat koelt de huid en het onderliggende vetweefsel af. Het proces is pijnloos en vereist geen hersteltijd, wat het aantrekkelijk maakt voor mensen die vet willen verminderen zonder operatie.

Cryolipolyse, ofwel 'vetbevriezen', is met name effectief voor het verminderen van kleine hoeveelheden lokaal vet, zoals love handles of een dubbele kin. Het resultaat is meestal geleidelijk en kan enkele maanden duren om volledig zichtbaar te worden. Het is belangrijk op te merken dat deze behandeling bedoeld is voor contourverbetering en niet voor gewichtsverlies.

De behandeling

De Cryolipolyse-behandeling, ook wel "vetbevriezen" genoemd, begint met een consultatie om je doelen te bespreken. Tijdens de behandeling plaatst een specialist een speciaal apparaat op het te behandelen gebied. Dit apparaat koelt het vetweefsel gecontroleerd en veilig af, waardoor de vetcellen bevriezen en beschadigd raken.

De behandeling duurt meestal 30-60 minuten, en het is vrijwel pijnloos. Er is geen hersteltijd nodig, dus je kunt direct je normale activiteiten hervatten. De resultaten zijn niet onmiddellijk zichtbaar omdat het lichaam geleidelijk de beschadigde vetcellen op natuurlijke wijze afvoert. Het kan enkele weken tot maanden duren voordat je het volledige effect ziet. In sommige gevallen zijn meerdere sessies nodig om je gewenste resultaat te bereiken.

Kortom, Cryolipolyse is een niet-invasieve manier om lokaal vet te verminderen en biedt een aantrekkelijk alternatief voor chirurgische ingrepen.

Voordelen

  • Effectief
  • Minimale huidimitatie
  • Meerdere gebieden per keer

  • Gelaat
  • Benen
  • Armen

Advies nodig?

Wij helpen helpen u graag verder!

Direct bellen
WhatsApp

Snelle levering

Vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden

Exclusieve topmerken

Alles vanuit eigen voorraad

Gratis verzending

Binnen Benelux vanaf €40!

Luxe cadeauservice

Met veel liefde ingepakt!
American Express Apple Pay Google Pay iDEAL Klarna Maestro Mastercard SOFORT Visa