De huid rondom de schaamstreek heeft niet altijd dezelfde kleur als de rest van het vrouwenlichaam. Ze kan donker zijn, maar ook donkerder worden. Door de zon en zonnebank of door hormonale veranderingen kan de huid van en naast de schaamlippen verkleuren (hyperpigmentatie). De huid kan ook donkerder worden door hele kleine ontstekingen. Wondjes, littekens, wrijving, scheren en harsen kunnen de oorzaak zijn van deze postinflammatoire hyperpigmentatie.

Voor veel mensen wordt het beschouwd als iets waarvoor zij zich schamen en kunnen of willen er niet over praten. Laat ons u helpen! Het bleken van de huid op intieme plaatsen geeft dit gebied een verzorgde, "frisse" uitstraling en sexappeal.

Het bleken van intieme delen is een procedure gericht op depigmentatie (verlichting) van de huid in het perineum (kleine schaamlippen en grote schaamlippen, achterste commissuur), anus en binnenkant van de dijen.

Het is niet nodig om u te schamen voor de wens om de huid op intieme plekken witter te maken. Wij zullen er ook alles aandoen om u op uw gemak te laten voelen. Deze procedure wordt steeds populairder, kost weinig tijd en is geheel pijnloos!

Benieuwd of wij u kunnen helpen? Boek een vrijblijvende intake in.

De behandeling duurt ca. 30 minuten en bedraagt €49 euro.

Boek nu!

Snelle levering

Vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden

Exclusieve topmerken

Alles vanuit eigen voorraad

Gratis verzending

Binnen Benelux vanaf €40!

Luxe cadeauservice

Met veel liefde ingepakt!
American Express Apple Pay Google Pay iDEAL Klarna Maestro Mastercard SOFORT Visa