Environ Skincare Workshop

Environ-lovers opgelet ⚠️

Wordt uw eigen skincare pro thuis, want op 12 november komt de Environ skincare expert Rita. Op zaterdag 12 november geeft Rita 2 gratis masterclasses bij ons in de salon.

De masterclass is in een kleine groep van 8 personen. U gaat interactief aan de slag met het verzorgen van uw gezicht met de producten van Environ. Rita zal erop toezien dat het beste uit de producten worden gehaald. U kunt al uw vragen stellen onder het genot van een drankje en een hapje. 

De twee workshops zijn: 

1. Environ basics

Bent u net begonnen met Environ en wilt u alle ins en outs te weten komen over de producten die u gebruikt? Of welke producten u helpen een nóg gezondere huid te krijgen ? Dan is deze masterclass iets voor u!

Environ Skincare


2. Environ Rolling

Bent u al verder gevorderd in het opbouwen van vitamine A? Dan wordt het tijd om een stap verder te gaan met de verzorging thuis. In het skincare programma van Environ introduceren we de rollers met naaldjes die ervoor zorgen dat de vitamines en andere werkstoffen beter worden geabsorbeerd door de huid. Hoe doet u dit op de juiste manier ? Wanneer gebruikt u de roller ? Lijkt deze training iets voor u? Meld u dan hieronder aan! 

Snelle levering

Vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden

Exclusieve topmerken

Alles vanuit eigen voorraad

Gratis verzending

Binnen Benelux vanaf €40!

Luxe cadeauservice

Met veel liefde ingepakt!
American Express Apple Pay Google Pay iDEAL Klarna Maestro Mastercard SOFORT Visa