website

Gratis verzending vanaf ‚ā¨40 - Eigen voorraad - Orginele producten - Samples bij uw bestelling

Zoeken

Environ Skincare Gratis Consult

Huidverzorging op basis van wetenschap, welke écht wat doet voor de huid.

Grootste collectie van de Beneluxe!

De producten van Environ Skin Care gelden wereldwijd als de gouden standaard voor een mooie huid. Al meer dan dertig jaar is Environ vooruitstrevend op het gebied van professionele huidverzorging. De revolutionaire productformules en baanbrekende skincaretechnologie√ęn van Environ hebben bewezen een werkelijk, blijvend verschil te maken voor de huid.

Het sleutelingredi√ęnt, vitamine A

De huid verliest dagelijks vitamine A, als ook antioxidanten door blootstelling aan de zon en schadelijke omgevingsfactoren. Environ is ervan overtuigd dat de huid leeft, en dat vitamine A als de zuurstof is die de huid nodig heeft om een leven lang mooi en gezond te zijn.

Vitamin STEP-UP System

Het unieke Vitamin STEP-UP SYSTEM van Environ laat de huid stapsgewijs wennen aan de hoge doseringen vitamine A en C die nodig zijn om het dagelijks tekort aan te vullen en de huid te voeden. Environ herstelt, versterkt en revitaliseert het aanzien van de huid zodat die er gezond uitziet en sterk en soepel aanvoelt.

Swiss Vitamin Institute

De Skin EssentiA en Youth EssentiA moisturisers dragen het label van het Swiss Vitamin Institute, dat verklaart dat de geteste producten daadwerkelijk het beweerde vitaminegehalte bevatten. Dit staaft de actieve werking die Environ belooft. De producten van Environ worden elk jaar opnieuw getest om het label te verkrijgen.

Vitamine A+ Complex

De combinatie van vitamine A, antioxidanten en peptiden, in doeltreffende concentraties en formuleringen, garanderen zichtbare resultaten op het aanzien van de huid.

Ultieme gelaatsproducten gebruik je ter bestrijding van:

 • Huidveroudering
 • Dehydratatie
 • Pigmentatie
 • Zonneschade
 • Gevoelige huid
 • Huidverslapping
 • Ruwe textuur en grove pori√ęn
 • Littekenweefsel
 • Onzuivere huid en acne
 • Striemen
 • Het resultaat:
 • een stevigere, stralendere en gladdere huid;
 • een egalere teint;
 • je huid voelt comfortabeler en sterker aan;
 • je huid ziet er gezonder en jeugdiger uit.

Environ zorgt ervoor dat de huid niet alleen gezonder oogt, maar ook gezonder is. Dat de huid niet alleen mooier oogt, maar ook mooi is, een leven lang.

De geschiedenis van Environ: Des Fernandes en vitamine A

Dr. Des Fernandes, wereldbefaamd plastisch chirurg, is pionier in het gebruik van vitamine A in huidverzorgingsproducten in concentraties die hoog genoeg zijn om de schadelijke effecten van de omgeving, vervuiling en stress te neutraliseren. Na het verlies van twee patieŐąnten aan huidkanker, deed hij onderzoek naar de huid. Dankzij dit onderzoek ontdekte dr. Des Fernandes de waarde van vitamine A die nu bekend staat als de hoeksteen van de huidverzorgingsfilosofie van Environ.

Dr. Des Fernandes, oprichter en wetenschappelijk directeur van Environ Skin Care, is door The Skin Cancer Foundation of South Africa onderscheiden met de Lifetime Achievement Award, voor zijn bijdrage aan technieken en technologieeŐąn voor huidverjonging en zonbescherming. Dr. Des Fernandes werd ook erkend voor zijn bijdrage op het gebied van topische antioxidanten en vitamines, waar hij meer dan 30 jaar van zijn leven aan wijdde.

Environ: een resultaat van vastberadenheid 

Dr. Des Fernandes heeft werkelijk vernieuwing gebracht in onze kennis en invloed gehad op onze manier van werken, niet alleen voor ons, Zuid-Afrikanen, maar voor artsen over de hele wereld. Als getuigenis hiervan ontving hij in 2019 in Doha de DASIL (Dermatological Aesthetic Surgery International League) International Lifetime Achievement Award. 

Over Environ Skincare

Environ Skin Care is een wereldwijd gerenommeerd professioneel skincare merk dat gebaseerd is op wetenschap, schoonheid en verzorging. Sinds 1990 heeft Environ de wetenschap van schoonheid toegepast om verandering te brengen in de manier waarop de wereld kijkt naar skincare. De introductie van vitamine A in skincare-formules was een baanbrekende ontwikkeling die voor het eerst met succes werd toegepast door dr. Des Fernandes. Zijn zus, Val Carstens, voorzitter van Environ heeft het merk opgebouwd van een droom tot een wereldwijd succes. Tegenwoordig heeft Environ ruim 140 producten in meer dan 70 landen.

Environ heeft meer dan 100 internationale awards ontvangen. Meest recent werd het merk uitgeroepen tot Top Medical Skincare Line of the Decade in de hoog aangeschreven Aesthetic Everything Aesthetic and Cosmetic Medicine Awards. Environ is de favoriet van internationale skincare-therapeuten, de medische wereld, beautyredacteuren, schoonheidsspecialisten en filmsterren.

De producten

Om de juiste producten te gebruiken heeft u een persoonlijk product advies nodig. Op die manier krijg je de juiste begeleiding om je huid weer mooi en gezond te maken en ben je zeker van een optimaal resultaat. Wil je een vrijblijvende (online) advies? Klik dan hieronder!