Environ - Focus on behandeling

Speciaal ontwikkeld om specifieke zones te behandelen met de revolutionaire dual electro-sonic DF-technologie van Envrion, die ervoor zorgt dat uw belangrijkste huidcondities onmiddellijk worden aangepakt. Perfect voor wanneer u niet veel tijd hebt en specifieke gedeeltes wilt aanpakken.

De nieuwe Focus-on Filler gezichtsbehandeling combineert de toepassing van geavanceerde skincare-technologie met het gebruik van een nieuw ultra-krachtig professioneel serum. Deze revolutionaire behandeling werd speciaal ontwikkeld om rimpels in het gelaat glad te strijken en de jeugdige en volle uitstraling van bepaalde zones, zoals de oogcontour en de wangen, te herstellen.

Boek nu!

Focus-on Frown behandeling. Kraaienpootjes en fronslijnen € 50

  • Een unieke peptidenmix die het aanzien van kraaienpootjes en fronslijnen op het voorhoofd vermindert zodat je huid er jeugdiger uitziet.
Focus-on Eye behandeling. Oogcontour € 50
  • Combineert ons krachtige peptidencomplexen met Hyaluronzuur en zorgt ervoor dat de oogcontour er stralend, gehydrateerd en jeugdig uitziet.
Focus-on Texture behandeling. Littekens €45
  • Een intensieve combinatie van de drie technologieën van Environ: Dual Electro-Sonic, Cool peel en Micro Needling verbeteren het aanzien van zachte littekens en zorgen voor een zachtere gladdere huidtextuur.
Focus-on Even Tone behandeling. Pigmentatie € 45
  • Krachtige combinatie van vitamine A,C en alfahydroxyzuren is een unieke aanpak om het aanzien van pigmentvlekken te verhelderen zodat de teint egaler en helderder wordt.

Snelle levering

Vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden

Exclusieve topmerken

Alles vanuit eigen voorraad

Gratis verzending

Binnen Benelux vanaf €40!

Luxe cadeauservice

Met veel liefde ingepakt!
American Express Apple Pay Google Pay iDEAL Klarna Maestro Mastercard SOFORT Visa