Environ Essential behandeling

Voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid is Vitamine A erg belangrijk. De essentie van Environ bestaat dan ook uit Vitamine A en tal van andere vitamines. De behandelingen van Environ worden gerealiseerd met het Ionzyme DF apparaat.

Environ heeft dit apparaat ontwikkeld voor een betere opname van vitamines en andere werkstoffen die in de serums zitten. Er zijn twee technologieën die het apparaat combineert: gepulseerde iontoforese en lage frequentie sonoforese. Hierdoor worden actieve ingrediënten beter opgenomen. Om vitamines of kostbare ingrediënten dieper in de huid te pushen gebruikt Iontoforese de gepulseerde elektrische stroom. Dat maakt een langdurig verschil voor uw huid, voor het leven.

Resultaten met het Environ Ionzyme DF apparaat:

- Het oplossen van huidproblemen
- Een gezonde en mooie huid
- Vermindering rimpels en fijne lijntjes
- Zonbeschadigde huid wordt hersteld
- Het genezen van acne

Er zijn verschillende Essential behandelingen. De Essential behandeling wordt in overleg met u gekozen.

Essential Youth reset € 95 - €125, 60 min of 90 min

  • Een behandeling boordevol peptides en vitamines om fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling.

Essential Moisture boost € 88 - € 117, 60 min of 90 min

  • Maakt de huidlagen voller, hydrateert de huid en verzacht fijne lijntjes. Onthult een gehydrateerde, vollere en zachtere huid. Hyaluronzuur is het steringrediënt dat zorgt voor een gehydrateerde, stralende huid.

Essential Comfort calm  €88 - €117, 60 of 90 min

  • Doelgerichte oplossing voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Laat de huid weer kalmeren. Onthult een gekalmeerde, gezonde en comfortabele huid. Ideaal voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Een krachtige combinatie van slimme ingrediënten die de huid kalmeren en laten stralen van gezondheid.

Essential Radiance reveal € 88 - €117, 60 min of 90 min

  • Doelgerichte oplossing voor de zon beschadigde- en gepigmenteerde huid. Onthult een vlekkeloze, helderdere en egale huid. Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid. Geeft de huid een boost met de juiste combinatie van ingrediënten, waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet.

Essential Vitamin touch (zonder DF-apparaat) € 52, 45 min

  • Een vitamine boost die een gezonde huid onthult zonder de electro-sonic technologie. Een luxueuze, ontspannende behandeling met essentiële vitaminen die de huid weer gezond, stralend en veerkrachtig maken. De magie van deze verzorging ligt in de combinatie van speciaal geselecteerde krachtige formules en de therapeutische handen van de huidverzorgingsprofessional.

Snelle levering

Vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden

Exclusieve topmerken

Alles vanuit eigen voorraad

Gratis verzending

Binnen Benelux vanaf €40!

Luxe cadeauservice

Met veel liefde ingepakt!
American Express Apple Pay Google Pay iDEAL Klarna Maestro Mastercard SOFORT Visa