De behandeling

Carbon Peeling is een zeer effectieve behandeling die een peeling, dieptereiniging én huidverbetering combineert. Het is een 100% veilige, non-invasive behandeling die prettig aanvoelt en waarbij direct na de behandeling de eerste resultaten zichtbaar zijn.

De energie van de Yag-laser samen met de natuurlijke carbon pasta geeft een zuivering van de huid. Ook worden rimpels, grove poriën, acné, hyperpigmentaties en littekens minder zichtbaar. Het werkt dus snel met direct resultaat. Na de behandeling heeft u een mooie roze en stralende huid. De behandeling voelt een beetje warm en tintelig aan.

In tegenstelling tot de chemische of kruidenpeeling die vanaf het huid oppervlak werken, werkt de laserenergie juist in de diepere huidlagen. Het herstel komt dus van binnenuit. De huidstructuur wordt verbeterd en de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur gestimuleerd. Deze behandeling is geschikt voor alle huidsoorten leeftijden en het is niet seizoensgebonden.

Resultaat

Met een Carbon Laser Peeling kunnen rimpels, grove poriën, acne en littekens verminderd worden. Daarnaast is deze peeling uitermate geschikt voor het herstellen van de vette huid.

De behandeling duurt ca. 60 minuten en bedraagt €59 euro.

 

 

Gratis verzending

Binnen Benelux vanaf €40!

Snelle levering

Vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden

Exclusieve topmerken

Alles vanuit eigen voorraad

Luxe cadeauservice

Met veel liefde ingepakt!
American Express Apple Pay Google Pay iDEAL Klarna Maestro Mastercard SOFORT Visa