Wenkbrauwen Yevgenia pmu

De permanente make-up op de wenkbrauw hoort zo natuurlijk mogelijk te zijn, zodat zelfs een geoefend oog nauwelijks kan bepalen dat deze wenkbrauwen met permanente make-up zijn gecreëerd. Door de verschillende technieken, (exclusieve) haartjes techniek, hairstroke (haartjes)techniek, schaduwtechniek en 3D (combinatie)techniek , zullen ze een harmonieus deel van de persoon worden.

Voor meer foto's verwijzen wij u door naar Instagram

"Ontdek de ware potentie van uw wenkbrauwen"

Hairstroke

Als u maximale transparantie en lichtheid wilt bereiken, dan zal de voorkeur naar de haartjes techniek uitgaan. Dit is een techniek die niet geschikt is voor iedere huidtype. De haartjes techniek is minder duurzaam in vergelijking met schaduw techniek. Wenkbrauwen die met deze methode gecreëerd zijn, zullen eerder lichter gaan worden en dus sneller vervagen.

Schaduw

Als u de voorkeur heeft voor een vollere uitstraling van de wenkbrauwen, dan is de schaduw techniek het antwoord. De wenkbrauwen zien eruit alsof ze met de potlood zijn ingevuld. De schaduw techniek kan er zeer gevarieerd uitzien, natuurlijk zonder begrenzing, alsof het wat lichtjes is bijgetekend. Of juist heel aanwezig voor een opgemaakt wenkbrauw effect.

Combinatie

De haartjes techniek kan ook samen met de schaduw techniek gebruikt worden. Dit is een gecombineerde techniek, welke voor veel diepte in de wenkbrauw zal zorgen. Gecombineerde techniek kan ook als camouflage gebruikt worden voor oude of slecht geplaatste permanente make-up.

Wenkbrauwen Yev Pmu