Yevgenia Lippen PMU

Met permanente make-up zijn vage contouren en bleke lippen goed te corrigeren. Door de lippen met een natuurlijke kleur in te kleuren kunnen we de jeugdige uitstraling terugkrijgen. Wij hebben diverse pigmenten, speciaal ontwikkelt voor de lippen. U kunt kiezen voor pigmenten op transparante basis, ideaal voor natuurlijk uitziende permanente make-up of dekkende pigmenten, waardoor het lijkt alsof de lippen met lippenstift zijn ingekleurd.

Niet iedereen heeft volledig symmetrische lippen, een lichte asymmetrie is niet erg en weerspiegelt de persoonlijkheid. Maar wanneer de lippen niet recht op het gezicht liggen en soms zelfs op een diagonale lijn liggen, of wanneer een deel van de mond veel hoger is dan de rest van de mond, dan is dit geen aantrekkelijke asymmetrie meer. Met permanente make-up kunnen we de balans in de symmetrie ook terugwinnen.

Voor meer foto's verwijzen wij u door naar Instagram

“Bij de perfecte lippen zijn de boven- en onderlip ongeveer gelijk in verhouding en het cupidoboogje heeft strakke contouren”

Natuurlijke lippen

Deze techniek biedt de mogelijkheid om een hele nieuwe natuurlijke look te creëren. Desgewenst kan de liplijn “onzichtbaar” vergroot of gecorrigeerd worden tot een mooie, natuurlijke mond. Met deze techniek krijgen de lippen heel subtiel meer power en kleur zonder dat het direct geassocieerd wordt met permanente make-up. Het kan in natuurlijke tinten maar ook met meer kleur uitgevoerd worden.

Lipliner met schaduw

In plaats van een lipliner aan te brengen, kan men ook voor een schaduw lipliner kiezen. Hierbij loopt de lipliner uit in een mooie schaduw naar de binnen kant van uw lippen. De schaduw lipliner ziet er zeer natuurlijk uit en laten de lippen voller lijken.

Lippen volledig ingekleurd

Deze techniek is de oplossing voor veel problemen, er kunnen veel effecten worden toegepast zoals de lippen groter laten lijken, of bepaalde aanwezige asymmetrie verhelpen. Deze techniek kan in veel verschillende kleuren uitgevoerd worden, en men kan altijd eigen lipstick aanbrengen. Deze techniek is het meest toepasselijk hij lippen met wat rimpels, of lippen die hun vorm zijn verloren. De lippen worden volledig van pigment voorzien.

Yevgenia Lippen PMU