Yevgenia PMU eyeliner

Moderne permanente make-up biedt vele verschillende mogelijkheden voor het verfraaien van de ogen. Dit kan niet alleen een duidelijke glamour eyeliner zijn, maar ook een zachte potloodlijn met schaduw nuances en verschillende tinten.

Tegenwoordig wordt in permanente make-up veel verschillende varianten van kleurpigmenten gebruikt, van licht olijf tot lavendel, waaronder blauw, aubergine, zeegroen, lila, mosgroen en verschillende varianten van bruin en grijs. Kleurpigmenten kunnen afzonderlijk of als een uitlopende schaduw boven de zwarte lijn of boven de wiMperintensivering aangebracht worden.

Voor meer foto's verwijzen wij u door naar Instagram

"Het oog wilt ook wat hebben..."

Lijntje tussen de wimpers

Deze techniek past bij iedereen en geeft het effect van volle wimpers en zal gelijk uw ogen laten spreken. Met behulp van een naaldje wordt het pigment tussen de wimpers in de huid aangebracht. De keuze van de kleur bij deze behandeling is tussen alle tinten van zwart en donkerbruin. Hiermee kan niet alleen harde lijnen worden gezet, maar ook een heel subtiel effect worden verkregen.

Lijntje tussen de wimpers met verlenging van de ogen

Deze techniek is in principe identiek aan de boven beschreven techniek, alleen bij deze techniek wordt bij het einde van het oog een kleine verlenging gemaakt wat een erg mooi effect bij de ogen geeft. Het eindresultaat zal een amandelvormige oogopslag zijn.

Dunne strakke eyeliner

Als u maximale transparantie en lichtheid wilt bereiken, dan zal de voorkeur naar de haartjes techniek uitgaan. Dit is een techniek die niet geschikt is voor iedere huidtype. De haartjes techniek is minder duurzaam in vergelijking met schaduw techniek. Wenkbrauwen die met deze methode gecreëerd zijn, zullen eerder lichter gaan worden en dus sneller vervagen.

Brede strakke eyeliner

Als u de voorkeur heeft voor een vollere uitstraling van de wenkbrauwen, dan is de schaduw techniek het antwoord. De wenkbrauwen zien eruit alsof ze met de potlood zijn ingevuld. De schaduw techniek kan er zeer gevarieerd uitzien, natuurlijk zonder begrenzing, alsof het wat lichtjes is bijgetekend. Of juist heel aanwezig voor een opgemaakt wenkbrauw effect.

Schaduw eyeliner

De haartjes techniek kan ook samen met de schaduw techniek gebruikt worden. Dit is een gecombineerde techniek, welke voor veel diepte in de wenkbrauw zal zorgen. Gecombineerde techniek kan ook als camouflage gebruikt worden voor oude of slecht geplaatste permanente make-up.

Yevgenia PMU eyeliner