Ons Team

Welkom! Om een beter beeld te geven wie wij zijn en wat
wij doen willen wij onszelf graag voorstellen! Hieronder kunt u ons beter leren kennen en geeft het een beter beeld wie welke behandeling uitvoert. Wij zouden u ook graag willen leren kennen.

Kom gezellig langs bij ons in de salon voor
een heerlijk kop koffie!

Founder & Allround-PMU Master

Yevgenia Aytas

De oprichtster Yevgenia Aytas, is al voor een lange tijd een van de grootste namen in de permanente make-up wereld. Ze startte haar bedrijf als een kleine salon aan huis. Al snel groeide haar bedrijf ontzettend hard en moest ze uitbreiden naar het pand waar ze vandaag de dag nog altijd te vinden is. Ook voorziet ze de ongelooflijk mooie branche van nieuwe specialisten in de academy, en is ze in 2013 nummer 1 kampioen geworden in de permanente make up.

Yevgenia is erkend internationaal expert in permanente make up en esthetische dermopigmentatie met meer dan 15 jaar ervaring. Ook is Yevgenia de oprichtster en hoofd van de Academie "Yevgenia Permanente Make Up" in Nederland en Turkije en tevens directeur en medeoprichters van verschillende merken. Sinds december 2020 heeft zij haar salon uitgebreid met Skin / Scent, waar u terecht komt in een prachtig huis van schoonheid. Door het grote succes van Yevgenia in de permanente make-up wereld heeft zij geen tijd meer voor haar andere passie: schoonheidsbehandelingen. Hierdoor ligt haar focus voor nu alleen nog bij permanente make-up.

De behandelingen die Yevgenia uitvoert:
- Alle permanente make-up behandelingen
- Het verwijderen van slecht geplaatste pmu eyeliners

Om u beter van dienst te zijn, kunt exclusieve permanente
make‑up behandelingen door Yevgenia Aytas enkel telefonisch, per mail of WhatsApp boeken.

Alleskunner

Valentina

Valentina is al 6 jaar lang werkzaam bij ons en is ze
inmiddels een ervaren pmu specialist. Ook assisteert ze Yevgenia overal waar nodig, en is ze onmisbaar voor het team! Verder is ze jarenlang door Yevgenia getraind, waardoor ze gespecialiseerd is in het pigmenteren van wenkbrauwen, lippen, eyeliner (let op: Valentina voert niet elke techniek uit) en het verwijderen van permanente make‑up of tatoeages.

De behandelingen die Valentina uitvoert:
- PMU wenkbrauwen (schaduw techniek), eyeliner & lippen
- Wax behandelingen
- Brow/henna behandelingen
- Vetbevriezing
- PMU en tattoo verwijdering d.m.v. diverse methodes zoals laser & IQ remover

Geur- & schoonheidsspecialist

Romy

Meet Romy.. Romy is sinds een jaar werkzaam bij Skin / Scent en is een echte geurliefhebber. Ze herkent elke geur vanaf drie meter afstand en weet bijna alle ingrediënten van elke geur. Naast haar liefde voor geuren, is zij ook gespecialiseerd in het verbeteren van huiden. Romy is al acht jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste en kan haar geluk niet op als zij de gewenste resultaten bereikt met haar klanten.

De behandelingen die Romy uitvoert:
- Alle huid verbeterende behandelingen
- Vetbevriezing
- Schoonheidsbehandelingen
- Mesotherapie
- 4D HIFU Facelift
- Brow/ henna behandelingen
- Massages
- Waxen

PMU SPECIALIST

lENA


Vanaf 1 september gaan wij ons team uitbreiden! Maak kennis met Lena. Lena heeft de basisopleiding bij ons in de Academy gevolgd en is meteen volop aan de bak gegaan. Het afgelopen jaar heeft zij Yevgenia ondersteund tijdens het les geven in onze PMU Academy.

Lena is gespecialiseerd in het zetten van wenkbrauwen in verschillende schaduwtechnieken. Ook is ze uitmuntend in de infralash.

De behandelingen die Lena uitvoert:
- Permanente make-up wenkbrauwen in verschillende schaduwtechnieken
- Permanente make-up infralash