×

Gratis verzending vanaf €40 - Eigen voorraad - Orginele producten - Gratis samples bij uw bestelling

Zoeken

Gratis luxe cadeauverpakking

Image Skincare behandelingen

Image Skincare

IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering. Dit doen we door de unieke combinatie van behandelingen én (thuis)producten. Tijdens de behandelingen gebruiken wij producten die een hoge concentratie innovatieve en natuurlijke ingrediënten bevatten. Alle producten zijn ontwikkeld door dermatologen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. IMAGE Skincare werkt uitsluitend met farmaceutische en natuurlijke bestanddelen en past de laatste wetenschap toe met klinisch bewezen resultaat.

Tijdens een Facial verwennen wij uw huid met de innovatieve producten. We reinigen de huid van onzuiverheden wat resulteert in een gezonde teint en een stralende huid. Direct zichtbaar resultaat is haalbaar doordat wij de behandelingen afstemmen op uw huid. Tijdens de Facial maken wij gebruik van krachtige enhancers, zoals: hyaluronzuur, antioxidanten, retinol, stamcellen en vitamince C.

De IMAGE Skincare behandelingen:

Balancing behandeling: zeer geschikt voor iedere huid die gedehydrateerd en geïrriteerd is na stressvolle perioden

Be Clear Purifying behandeling: bestrijdt alle soorten acne door gebruik te maken van ontstekingsremmende ingrediënten in combinatie met anti-bacteriële peptiden

Iluma behandeling: geeft de huid het bekende ‘GLOW’ effect en is geschikt voor elk huidtype

Vital C behandeling: heeft u een droge huid, rosacea of een gevoelige huid? Dan is deze behandeling wat voor u! De vital-C behandeling bevat hoge concentraties antioxidanten voor ultieme bescherming en voeding.

Peelings: Intensieve huidverbetering start bij de Peelings. Dit realiseren we door op een gecontroleerde manier een dun laagje huid te verwijderen. Hierdoor verwijderen we de oneffenheden in de huid. Fijne rimpels, acné of littekens worden minder zichtbaar of verdwijnen. De werkzame stoffen in de Peelings werken ook stimulerend voor de cellagen in de diepere huid, waardoor deze minder snel veroudert.

Deluxe behandeling: geschikt voor de verslapte huid van het gezicht en hals. Daarnaast voorkomt het pigmentatie en gaat huidveroudering preventief tegen.