Environs Gold Cosmetic Roll-CIT®

"Ontdek de magie van microneedling"

In de zoektocht naar een effectievere en snellere huidverzorgingsroutine is microneedling met de Environ Gold Cosmetic Roll-CIT® een absolute gamechanger. Deze innovatieve technologie, bekroond als het "Best Micro-Needling Tool" in de 2023 SKIN INC Reader's Choice Awards, belooft tot 100 keer meer ingrediënten te leveren waar je huid ze het meest nodig heeft. Laten we duiken in waarom Environs microneedling-instrumenten de gouden standaard zijn voor huidverzorging.

Boek nu

Introductie

  1. Baanbrekende experts op het gebied van microneedling:
    Environs staat bekend als een pionier op het gebied van microneedling, dankzij hun toewijding aan innovatie en de nieuwste technologische ontwikkelingen. Het Gold Cosmetic Roll-CIT®-instrument is ontworpen door Dr. Des Fernandes, een wereldleider op het gebied van microneedling.
  2. Veilige, effectieve, bewezen huidtechnologie:
    Veiligheid staat voorop bij Environs microneedling-instrumenten. De medische kwaliteit van de Gold Cosmetic Roll-CIT® zorgt ervoor dat de behandeling effectief en bewezen is, met minimale risico's voor de huid.
  3. Gebruiksvriendelijk en pijnloos:
    Een van de grootste voordelen van Environs microneedling-instrumenten is hun gebruiksvriendelijkheid en het pijnloze karakter van de behandeling. Dit maakt het ideaal voor zowel professionals als thuisgebruik.

De behandeling

Wetenschap achter microneedling:
Om optimale microneedling resultaten thuis te behalen, benadrukt Dr. Des Fernandes de rol van het aantal gaatjes in plaats van de naaldlengte. Kortere naalden (0,1 mm of 0,2 mm) zorgen voor een intensievere naaldervaring, met meer micropuncties die krachtige ingrediënten dieper in de huid brengen.

Voordelen van microneedling:
Ontdek de voordelen van microneedling, waaronder intensievere resultaten en verbetering van de huidbarrière. De sterpatronen van Environs microneedling-instrumenten optimaliseren het aantal micropuncties, waardoor de huid meer profiteert van krachtige, intelligente ingrediënten.

Professionele erkenning:
Gediplomeerd dermatoloog Dr. Dendy Engelman van Shafer Clinic Fifth Avenue USA prijst de Environ Cosmetic Gold Roll-CIT®. Ze waardeert de superfijne naalden (0,2 mm) gemaakt van chirurgisch staal en benadrukt de natuurlijke antibacteriële eigenschappen van het gereedschap.

Microneedling met Environs Gold Cosmetic Roll-CIT® biedt niet alleen effectieve resultaten, maar ook een veilige en gebruiksvriendelijke ervaring. Of je nu een professional bent die het integreert in gezichtsbehandelingen of het thuis gebruikt, dit instrument belooft een revolutie teweeg te brengen in jouw huidverzorgingsroutine.

Advies nodig?

Wij helpen helpen u graag verder!

Direct bellen
WhatsApp

Snelle levering

Vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden

Exclusieve topmerken

Alles vanuit eigen voorraad

Gratis verzending

Binnen Benelux vanaf €40!

Luxe cadeauservice

Met veel liefde ingepakt!
American Express Apple Pay Google Pay iDEAL Klarna Maestro Mastercard SOFORT Visa