Doorgaan naar de content

Cryolipolyse: Snel, eenvoudig & veilig definitief afslanken door middel van bevriezing. 

Cryolipolyse, de schrik van elke vetcel.

 

Deze methode is door de consumentenbond bestempeld als daadwerkelijk effectief.

Deze koude techniek is hèt nieuwe wapen tegen allerlei vetrandjes die niet meer welkom zijn. De Body-Wizard Duo is een innovatieve Freezesculpting machine, die is ontwikkeld na de ontdekkingen dat vetcellen niet tegen temperaturen beneden 8 graden Celsius kunnen. Dan sterven ze namelijk af.

 • Zijn de vetcellen die “bevroren” zijn definitief weg?  … Ja, deze voert het lichaam op een natuurlijke manier af.
 • Is het veilig op de lange termijn?… zeker, deze methode geeft lange termijn resultaten zonder operaties.
 • Moet ik op dieet om te voorkomen dat het terugkomt?… Een gezonde leefstijl erop nahouden is aan te raden.
 • Er zijn meer behandelmogelijkheden, hoe maak ik mijn keuze?  … door bij ons een intakegesprek aan te vragen en zelf af te wegen wat voor u goed voelt.
 • Wat maakt de Body-Wizard Duo zo speciaal?… door de 4 separaat in te stellen koppen kunnen zelfs 4 afzonderlijke plaatsingen in 1 uur behandeld worden. Hierdoor is de Body-Wizard Duo uitermate geschikt voor het behandelen van meerdere locaties tegelijk en duo behandelingen. Ook is het 3 min. opwarmen van de cellen tot +40°C op het te behandelen gebied uniek. Daarna start het koelen tot max. -9°C.
 • Wat kost een cryolipolyse behandeling?… tijdens het intakegesprek rekenen wij dit voor u uit.

Een cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen. Het is de oplossing voor iedereen die niet de gelegenheid heeft actief te kunnen sporten om hun lichaam naar wens te vormen.

Behandelkop bodywizard duo

Behandelkop in koeling modus

Hoe voelt de behandeling

Cryolipolyse wordt ook wel FreezeSculpting genoemd. Tijdens de behandeling wordt er een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid door de behandelkop/applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt 3 minuten opgewarmd om de vetcellen los te maken waarna het gericht gekoeld zal worden. Dit kan in het begin erg koud aanvoelen, maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen en overgaan. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, met hun telefoon spelen of een dutje doen. In slechts één uur kunnen maximaal vier lichaamslocaties behandeld worden.

Veilige en geleidelijke omvang afname

Daarbij is Cryolipolyse een volledig veilige en pijnloze, maar bovenal definitieve behandelmethode om met vetcellen af te rekenen.
Het woord Cryo is Grieks en betekend kou. Dus vetcellen verwijderen door middel van kou. Tijdens een kuur van 3 behandelingen kan men wel 10 centimeter omvang verliezen, dat is toch 2 kleding maten.
Doordat de Body-Wizard Duo eerst het gebied gaat verwarmen en daarna pas koelen, krijgt een vetcel een nog hardere koude klap te verwerken ‘het schrik effect’ oftewel een thermische shock. Dit is uniek aan de Body-Wizard Duo Cryolipolyse Techniek, tevens kan het apparaat met 4 koppen tegelijk koelen.

Resultaten van de Cryolipolyse behandelingen
met de Bodywizard-Duo.

Resultaten cryolipolyse

Resultaten cryolipolyse

 

 

Het effect is een langzame omvang vermindering.Bodywizard Duo apparaat

De Bodywizard-Duo werkt op basis van koudetherapie, de vetcellen gaan we koelen tot ongeveer 2*C. Onze vetcellen zijn erg gevoelig voor kou en sterven na de behandeling een natuurlijke celdood. Doordat de omliggende cellen zoals huidcellen en spiercellen geen last van deze koude therapie werkt het niet op hen.

De behandeling met de Bodywizard-Duo duurt slechts 60 minuten en geeft een blijvend resultaat. Het resultaat kunnen we na enkele weken meten. De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 8 tot 16 weken zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Het is een pijnloze behandeling, snel en voor de cliënt een uiterst betaalbaar vergelijkbare behandeling ten op zichtte van andere methodes.
Het is het allernieuwste op het gebied van Cryolipolyse.

De effecten op het lichaam

• verbetering van de doorbloeding gevolgd door
de verwijdering van vetcellen
• verwijdering van lokale panniculose (cellulite)
• vermindering van de vetcellen ter plekke
• her-modellering van het lichaam

Bodywizard cryotherapie rug

De behandeling.

Hoe voelt dat nu, die cryo?

Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het gebied geplaatst, waarna de huid met een vacuüm-kop wordt “opgezogen”. Tijdens de behandeling kan u kort een trekkend gevoel ervaren, waarna het gebied meteen gericht wordt gekoeld, dit trekkende gevoel zal  binnen 15 minuten verdwijnen. Veel mensen gaan tijdens de behandeling lekker een boek lezen, internetten of een dutje doen. 

Waar gaat dat behandelde vet naar toe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (“bevroren”), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug. Na het 18e levensjaar maken wij ook geen nieuwe vetcellen meer aan.

Welke zones kunnen we dan behandelen?

 • Heupen
 • Buik
 • Rug
 • Love handles
 • Billen
 • Benen binnenkant -en buitenkant
 • Knieën
 • Taille
 • Maagstreek
 • Kin/onderkin

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Een cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen. De cryolipolyse behandeling is niet bedoeld om mee af te vallen, maar om de vetlaag van het lichaam te verminderen, waardoor alles wat strakker wordt. Wilt u overgewicht behandelen? Dan is dit helaas niet de juiste manier.

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

De meest resultaten zullen na een periode van 8 tot 16 weken zichtbaar zijn, daarna blijft het lichaam zeker nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Cryolipolyse Bodywizard 1 plaatsing/kop

Cryolipolyse Bodywizard 1 plaatsing/kop

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het is per persoon verschillend hoeveel cryolipolyse behandelingen er nodig zijn. Dit hangt natuurlijk af van uw lichaam en uw vetpercentage. Daarom is er altijd een intake voordat wij kunnen vaststellen wat het aantal geschatte behandelingen gaat worden. Er wordt ook gekeken naar het volume van het te behandelen lichaamsdeel. Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Deze periode heeft de huid ook nodig om weer rustig te herstellen en het effect uiteindelijk groter te laten worden. Tijdens de behandeling kunt u gewoon iets doen wat u zelf wilt. Na de behandeling kunt u gewoon uw dagelijkse bezigheden weer oppakken.
Wij adviseren afhankelijk van onder andere uw levensstijl gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar.

Om de 10 weken behandelen

Waarom zijn de Cryolipolyse behandelingen om de 10 a 12 weken? Omdat we het lichaam de tijd gunnen de afvalstoffen goed te kunnen verwerken en af te laten voeren. Voordat we gaan behandelen doen we een uitgebreide intake,  tevens gaan wij u wegen en meten. Ook nemen wij voor en na foto’s die zijn erg belangrijk ten aanzien van het behaalde resultaat. De behandeling zelf zal 60 minuten duren.

Lekker veel water drinken!

Daarbij is tussen de gehele kuur/afslankbehandeling raadzaam om dagelijks voldoende te bewegen en 1.5 tot 2 liter vocht in te nemen in de vorm van water of bijv. kruiden thee. Alcohol en veel koffie onttrekken juist vocht, deze dan ook gelieve zoveel mogelijk vermijden.

Body-Wizard DUO cryolipolyse actie prijs!

Van €175,00,- per behandelkop/plaatsing nu v.a. €98,00,- per plaatsing

1 plaatsing = 1 behandelkop

Tijdens de gratis intake bekijken we samen hoeveel plaatsingen en behandelsessies u nodig zal hebben. De behandeling zal 1 keer in de 10-12 weken plaats vinden op dezelfde locatie op het lichaam.

 

 

Wat doen we thuis tussen de behandelingen door?

Het Cosbeau slimming serum is een onverbrekelijk onderdeel van de behandeling en verhoogt zichtbaar het resultaat!

Nadat u de Body-Wizard Duo behandeling heeft gehad is het advies om 2 maal daags het verstevigend Cosbeau slimming serum op het behandelde gebied aanbrengen en stevig in te masseren. Door deze crème stevig in te masseren werken we op de doorbloeding. Het Cosbeau slimmingserum speciaal voor na de behandeling ontwikkeld. Het is belangrijk om deze crème tijdens de gehele behandelduur thuis te gebruikten.

Tussen de afslankbehandelingen door is het raadzaam om dagelijks voldoende te bewegen en 1.5 tot 2 liter vocht in te nemen. In de vorm van water of bijv. kruiden thee. Alcohol en veel koffie liefst vermijden, deze stoffen onttrekken vocht aan de weefsels.

Cosbeau Slimming Serum